Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ytong linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

ytong képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
7ház

7ház

Az Ytong, vagy ahogy a népnyelv néha tréfásan nevezi, az 'ipszilon-tégla' a hagyományos házépítés egyik legnépszerűbb alapanyaga. Könnyű súlya és nagy méretéből adódóan a falazás gyorsan megy, így az építkezés ideje némileg csökken. Nagy előnye, hogy könnyen és precízen darabolható, pontosan illeszthető. Az Ytong falra vékonyabb vakolat is elegendő, és a csempe vakolás nélkül, közvetlenül a falra is felhelyezhető.

Add el a házad Blog

Add el a házad Blog

Tégla vagy Ytong? Melyik falazó elem a legjobb? Miért jó az egyik, és miért a másik? Az Ytong (pórusbeton vagy gázbeton) relatív fiatal építőanyag, ami rövid idő alatt igen nagy népszerűségre tett szert. A vállalkozók szeretik, a vásárlók elfogadták. De van olyan jó, mint az ezeréves konkurencia? Az Add el a házad Blog is részletesen foglalkozik a kérdéssel.

Árgép - Ytong

Árgép - Ytong

Az Árgép portálon már építőanyagok is megtalálhatók. Igy könnyen összehasonlíthatjuk azonnal a különböző kereskedők árait. Ytong falazóanyag árakat hasonlíthat össze ezen az oldalon, így könnytve meg a tájékozódást, és a könnyű Ytong falazóanyag választást.

B.B. Ház

B.B. Ház

Az Ytong ma már nemcsak falazóelem, hanem komplett, magas minőségű építési rendszer, melyet az ipari épületekhez használt fal-, födém- és tetőpallók egészítenek ki. az Ytong -ból kiváló hőszigetelésű, korszerű és gazdaságos épületek tervezhetők és építhetők. Az építési rendszer elemeinek gyártási folyamata megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak.

Brick-Ker Bt.

Brick-Ker Bt.

A Brick-Ker Bt. építőanyag kereskedés területén több mint 15 éve van jelen a magyar építőanyag kereskedelem és szállító piacon. Főleg Budapesten és környékén, de az ország bármely területére biztosítjuk az anyagellátást az építőanyag kereskedelmet.Porotherm, Ytong, VB gerendák, szigetelő anyagok, tetőtéri ablakok, cserepek, vakolatok illetve egyéb termékek forgalmazásával foglalkozunk.

Cédrus 93 Kft.

Cédrus 93 Kft.

Telepünkön megtalálható az építőipart kiszolgáló teljes áruválaszték, a nehéz építőanyagokon kívül a szigeteléstechnika anyagai, a tetőfedő anyagok, vakolatok, nyílászárók és burkolóanyagok. Termékeinkre igény szerint anyagszükséglet számítással adjuk ajánlatainkat. Így vevőink optimalizálhatják költségeiket is.

Csekényi Tüzép

Csekényi Tüzép

A Csekényi építőanyag kereskedés kedvező árú építőanyagokat (mint pl az Ytong) kínál. Többféle szállítási módot biztosítunk.Oldalunkon a gyártó által megengedett hirdetési árak szerepelnek. Ytong válaszfal elemek és Ytong falazóblokkok a gyári ár alatt!

Csepeli tüzép

Csepeli tüzép

Ytong falazóanyagok széles skáláját kínálja a Csepeli Tüzép. Ytong falazóblokkok Ytong előfalazóblokkok, és Ytong válaszfalak több méretben kaphatók nálunk. A Csepeli Tüzép fő tevékenysége az építőanyag kis és nagykereskedelem. Egyedi ajánlataink, kedvező áraink, valamint színvonalas szolgáltatásaink folyamatos bővítése mellett, szaktanácsadással segítjük az otthonukat építőket, várjuk Tüzép telepünkön

Csigaterv

Csigaterv

A választás nem egyszerű, hiszen két teljesen más építőanyagról beszélhetünk. A tégla nagy hagyományokkal bíró égetett vázkerámia, míg az Ytong pórusbeton vagy gázbeton, relatív fiatal építőanyag, ami rövid idő alatt igen nagy népszerűségre tett szert... Olvassa el a Csigaterv Építészeinek véleményét az Ytong/Porotherm választással kapcsolatban.

Hirdetés
Csiszológépek otthoni és ipari használatra

Csiszológépek otthoni és ipari használatra

Cégünk magas minőségű GÜDE típusú nagy teljesítményű gépi eszközök hivatalos márkaképviselete és eladás szervizre szakosodott webáruháza. Rengetek fajta termék (barkács, hegesztő technika, takarító gépek, kerttechnika, építőipari gépek stb.) megtalálható kínálatukban, kedvező árakon. Mindegyik termékünkhöz rengetek, kedvezményes áron juthat kiegészítő termékekhez is. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így bár,milyen kérdésére szívesen válaszolnak. Vásárlóinknak ingyenes kiszállítással kedveskedünk.

Dalostüzép - Piliscsaba

Dalostüzép - Piliscsaba

Lakása felújításakor, új háza építésekor takarítson meg időt és pénzt. Vásároljon minden építőanyagot egy helyen Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedésében! Ytong szakkereskedés. Felkészült szakembereink 1980 óta gyors és pontos kiszolgálással, az ország bármely pontjára történő kiszállítással szolgálják ki az építkezőket és a kivitelező szakembereket egyaránt.

Éberhardt Ház

Éberhardt Ház

Az Éberhardt Ház Építőanyag Kereskedő Kft 1993-ban kezdete meg működését a Balatoni út mellett. A több száz kivitelezővel és kőművessel kialakult jó üzleti kapcsolat azt eredményezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedésének egyike vagyunk. Munkánkat a gyártók is elismerik, így büszkék lehetünk az 'Arany, és a Gyémánt tégla díjra', a 'Terranova legjobb kereskedője', illetve sok gyártó 'Kiemelt kereskedője' címre. Ytong termékek kis és nagykereskedelme.

Építészterv

Építészterv

Az Ytong talán szerencsésebb választás, bár a hőszigetelés ma már nem szól mellette, hiszen a téglaépületek is hasonló hőtechnikai paraméterekkel rendelkeznek, ugyanakkor nedvességre érzékenyebb, mint a hagyományos falazóanyagok. Nem olcsóbb, mint a tégla,...Tégla, Ytong vagy a könnyűszerkezetes ház. A válasz oldalunkon olvasható.

Építkezés Fórum

Építkezés Fórum

Ez egy régi kérdés a szakmában amióta az Ytong kapható a hazai tüzépeken. Alapvetően meghatározhatja döntésed az ismerőseid véleménye, illetve a személyes tapasztalataid. A szakemberek mindíg elvisznek valamilyen irányban. Én most itt nem ecsetelném sem a tégla sem az Ytong előnyeit sem hátrányait, mondhatnám akár hogy nézz utána a neten, de ezt inkább nem mondom. Mindenképpen személyesen menj el mindkét típusú házba és tapasztald meg amit látsz, illetve hallgasd meg az ott élők véleményét. Pusztán 'szakember' tanácsára ne dönts..

ÉpítőanyagNet

ÉpítőanyagNet

A vállalkozás fő tevékenysége építőanyag kis- és nagykereskedés. Tevékenységünk folyamatos fejlesztése és az évek során kialakult kapcsolati tőkénknek köszönhetően partnereinknek versenyképes árakat tudunk biztosítani. A teljes körű szolgáltatást igénylő vevőink igényeit saját járműveinkkel történő kiszállítással tudjuk kielégíteni. Tüzép telepünkön természetesen megtalálhatók és megvásárolhatók az Ytong falazóanyagok is, sok más termékkel egyetemben.

Építőanyagok Info

Építőanyagok Info

Az Építőanyag portált azért hoztuk létre, hogy az építkezéshez hozzákezdő, vagy a felújítás előtt álló építtetők minnél szélesebb betekintést kapjanak a forgalomban lévő, igen változatos építőanyagokról, illetve hogy bemutassunk minnél több építőanyag forgalmazót. A portált folyamatosan bővítjük új építőanyagokkal és új építőanyag kereskedőkkel. Ytong termékismeretetők, Ytong segédanyagok.

Éptár

Éptár

A Xella Baustoffe GmbH a Fels és az Ytong megvásárlását követően a Haniel Bau-Industrie GmbH egyik legnagyobb vállalata a német és európai építőanyag-piacon. Az új vállalatcsoport magában foglalja a pórusbeton üzletágat az Ytong és Hebel márkanevekkel, a Fermacel névvel ellátott szárazépítési rendszert, a Multipor szigetelési rendszert, egy mészhomok üzletágat az új Silka névvel, valamint az építési rendszerek üzletágát.

Tuti menü