Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ytong linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Etyeki - Kolmer [2. oldal]
részletek »

ytong képes leírás: Etyeki - Kolmer [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Etyeki tüzép - Etyek

Etyeki tüzép - Etyek

Az Etyeki Tüzép Kft. Ytong szakkereskedőként igyekszik folyamatosan a lehető legelőnyösebb Ytong árakkal állni vásárlói rendelkezésére. Az Ytong termékeket közvetlenül a gyárból szállítjuk az építkezés helyszínére és (12 raklap feletti mennyiség esetén) Budapest 30 km-es körzetén belül szállítási díjat sem számítunk fel. Silka termékeket szállítása 20 raklap feletti mennyiség esetén Etyek 30 km-es körzetén belül díjtalan. Az Ytong építőelemek a kiváló hőszigetelő tulajdonságon túl optimális nyomószilárdsággal rendelkeznek, mely lehetővé teszi vékonyabb falszerkezetek alkalmazását, hiszen így is elérhető az elvárt hőszigetelő-képesség.

Euplaza

Euplaza

Szerszámok, kiegészítők szakemberek részére. Vakolatgyalu, rácsos, 290 x 150 mm, Ytong fűrész, 17 vídia fogas, 76 cm, Ytong gyalu, 100 x 450 mm Ytong szerszámok az Ytong falazati rendszer elkészítéséhez köműveseknek, vollanyszerelőknek.

Fischer Dübel

Fischer Dübel

Ytong dübelek széles választékban. 6x45 univerzális bau dübel. Univerzális nylon dübel. Alkalmazható: üreges fal szerkezet, Ytong tégla. Anyaga: poliamid 6 (Nylon). Csavarátmérő 4 mm, csavarhossz szükség szerint minimum 50 mm + a felfogandó tárgy vastagsága. Ytonghoz ideális dübel.

Gázbeton dübel

Gázbeton dübel

Kiváló minőségű műanyag dübel Ytong falakhoz. Alkalmazás : kábelcsatornák,csőbilincsek stb. szerelése 10 mm furatot kell fúrni a gázbetonba ( pórusbeton,Ytong ) A dűbelt a behajtóval a furatba kell tekerni. Egyszerű, gyors szerelés ! Minden kartonban van egy behajtószerszám! Alkalmazható - 40 C - tól + 70 C - ig.

Geosmart

Geosmart

Miből építsük fel a házunk? Ez az első amit általában eldönt az ember, ha már nagyjából megvan, hogy mekkora és milyen kialakítású házikót akar. Az átlag építtetöt az ár érdekli elöször, aztán a höszigetelö képesség. Egy falazóanyagnál azért itt még nem áll meg az élet. Van egy csomó dolog, amitöl jó és rossz lehet egy, de ez általában már marad a szakmának és főleg nem is szokták nagyon nagydobra verni. Tégla vagy Ytong? A válasz oldalunkon található.

Gyakorikérdések

Gyakorikérdések

Mi a különbség (tulajdonságokban) az Ytong és a hagyományos porotherm tégla között? Két teljesen más építőanyag. Az Ytong azonos falvastagságnál jobban hőszigetel, nagymértékű méretpontossága, kezelhetősége, formálhatósága miatt, lényegesen kevesebb hulladékkal felhasználható, az utódmunkálatok is könnyebbek!

Gyarépker

Gyarépker

A Gyarépker Kft 2003-ban alakult, de családi vállalkozásunk évtizedek óta foglalkozik építőanyag kereskedelemmel, szállítással. Saját gépjárműparkunk lévén a szállítást az igényeknek és az építkezés helyszínének megfelelő nagyságú billenős, önrakodó, vagy platós teherautóval végezzük.Ytong téglák értékesítése raktárról.

Hofstadter - Ytong

Hofstadter - Ytong

A. Építőanyag Áruháza a 2. sz. főút mentén található, Pest felőli végén, jól megközelíthetően, nagy parkolóval. Választékunkat építőanyag webáruházunkban részletesen megnézheti, még mielőtt döntene bármiről is. Ytong kereskedelem, falazóblokkok és Ytong válaszfaltéglák.

Hofstadter Kft. - Pilisvörösvár

Hofstadter Kft. - Pilisvörösvár

A Hofstadter Tüzép központi telephelye Pilisvörösváron található. Tüzépünkön Ytong falazóelemek széles választékban kaphatók. A Hofstadter Építőanyag Centrum folyamatosan akciós áron kínálja az Ytong falazóelemeket: Ytong falazóblokkok, Ytong válaszfalelemek, Ytong födémelemek. Pilisvörösvári központunkban várjuk a kedves vevőinket, ahol szakembereink részletes tájékoztatást adnak az Ytong falazó rendszerekről, elkészítik a szükséges építőanyag kalkulációt. Ytong falazóelemek vásárlása országos kiszállítással.

Hirdetés
HyperTherm tégla vagy Ytong fal

HyperTherm tégla vagy Ytong fal

Miért jobb a HyperTherm hőszigetelés? Mert nincs mögötte pára. Nincs szükség párazárásra, párazáró fóliára, kiszellőztetésre. A HyperTherm körbe veszi az épületet , mi nem csak a talpszelemenig, az ereszdeszkáig hőszigetelünk, kihagyva a födémszéleket, mint a többi rendszer. A HyperTherm minden nyílászáró kávájába befordul, és tökéletesen befoglalja a tokot. A Hypertherm még nem egy elterjedt építési mód, de alternatívát jelent az Ytong számára is.

Index Fórum

Index Fórum

Egy általános kérdésre keressük a választ, Porotherm vagy Ytong? Az építtetők egy része erre, a mási arra az építőanyagra esküszik Több fórum is megpróbálja a lehetetlent, választ találni erre az alapvető kérdésre. Az Index fórumán is sok véleményt megtalálhatsz a Porotherm vagy Ytong kérdésre.

ISO Thermo Kft szerszámok

ISO Thermo Kft szerszámok

Az ISO Thermo Kft a következő szerszámokat kínálja az Ytong falszerkezetek elkészítéséhez: - Ytong habarcsterítő szánkóhoz cserélhető fogazott betét 10cm - Ytong gumikalapács válaszfalelemekhez - Ytong fészekfúró70mm.átmérőjű - Ytong fészekfúró 90mm.átmérőjű - Ytong falfúró,30mm.átmérőjű - Ytong derékszög - Ytong horonymaró fej fúrógépbe - Ytong csiszolófa Az áruházban további Ytonghoz használatos célszerszámokat is megtalál.

Kelépker Kft. - Tatabánya

Kelépker Kft. - Tatabánya

A Kelépker Kft. profilja, mint tüzép; építőelemek kereskedelme és szállítása az ország egész területén. Nálunk mindent megtalál, amire a házépítésnél szüksége lehet! Ytong téglák értékesítése. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink kedvező áron, jó minőségű termékeket vásároljanak kivitelezéseikhez. Vásárlóinknak legmagasabb képzésben jártas kollégáink segítenek a választásban.

Ker-Fu 2000 Kft. - Berettyóújfalu

Ker-Fu 2000 Kft. - Berettyóújfalu

A Ker-Fu 2000 Kft. Tevékenységünk 1991-ben indult és az évek során, figyelembe véve a piaci elvárásokat egyre szélesedő építőanyag termékkínálattal várja kedves Vevőit. Ytong értékesítés. Telepünkön megtalálható az építőipart kiszolgáló teljes áruválaszték a nehéz építőanyagoktól a szigetelőkön, vakolatokon és tetőfedő anyagokon át a legújabb és a legkorszerűbb termékekig.

Kéziszerszám Shop

Kéziszerszám Shop

Ytong csiszolóbetét, Ytong fűrész Soft, Ytong csiszoló, Ytong falhoronyhúzó és még sok nélkülözhetetlen szerszám az Ytong falazat komplett elkészítéséhez.Gyári Ytong szerszámok normál és profi minőségben.

KI-Építőanyag

KI-Építőanyag

Hogyan állítják elő az Ytong-ot? A homokot finomra őrlik, és más nyersanyagokkal - mésszel, cementtel, vízzel és egy kevés alumíniumpasztával (újrahasznosított termék) - elvegyítik. Az újrahasznosított nyersanyagok visszakerülnek az Ytong termelési körforgásába. Az alumínium hajtóanyagként szolgál: mint hidrogéngáz által apró, egyenletes buborékok keletkeznek az Ytong masszában.

Kolmer dübel

Kolmer dübel

SX dűbel, SX-L hosszított változatban; 4-10mm fa és forgácscsavarokhoz. Közvetlen és átmenőszereléshez is alkalmas. A négyirányú terpesztőzóna minden építőanyaghoz illeszkedik. Öregedés hő- és korrózióálló. kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. Hang és rezgéscsillapító. Alkalmazhatóság: Minden anyaghoz betonhoz falazatokhoz sejtbe tonhoz (Ytong) és üreges téglákhoz alkalmas.

Tuti menü