Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ytong linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Kőházi - Tető [3. oldal]
részletek »

ytong képes leírás: Kőházi - Tető [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Kőházi szerszámok

Kőházi szerszámok

Kőműves és burkoló szerszámok - Ytong falazás eszközei. Ytong festéshez és csiszoláshoz való Ytong szerszámok. Ytong csiszoló: Ytong és polisztirol anyagok csiszolására, 500*250 mm. Csiszoló pótlap kapható hozzá.

Layer

Layer

Cégünk 1982 óta működik, mint magánvállalkozás. A vízvezeték és fűtésszerelési cikkek árusítása már a kezdetekben sikeres vállalkozásnak bizonyult, így lehetőség nyílt folyamatos fejlesztésre, ami a létszám és a technikai háttér bővítését jelentette. Arukészletünk a vas- és acélárukkal bővült, valamint az Ytong termékeket is forgalmazzuk.

Malaky Tüzép

Malaky Tüzép

A cégünk elôdjét az 50-es évek elején id. Malaky Mihály alapította, melyet 1971-ben ifjabb Malaky Mihály vett át és mint építôipari vállalkozást üzemeltette. A nehézépítô anyagok forgalmazásához jól felszerelt járműparkkal rendelkezünk, melynek bázisát a Scania gyártól beszerzett pótos szerelvények biztosítják. Tüzépünkön az Ytong termékek széles skálája megvásárolható.

Marusa Kft. - Sükösd

Marusa Kft. - Sükösd

Sükösdön, közvetlenül az 51. sz. főút mentén minőségi építőanyagok gazdag választékával, jelentős raktárkészlettel, kedvező árakkal várjuk a kedves építkezőket, érdeklődőket, valamint nagykereskedelmi partnereket. Telephelyünkön megvásárolhatók az Ytong falazóanyagok.

Olima barkácsáruház

Olima barkácsáruház

Fischer dübel S 14 R 135. A fischer dübel S Klasszikus dübel. A legtöbbet alkalmatott nylondübel! Alkalmazható építőanyagok fajtája: Összes beton és falazóanyag, üreges téglák, Ytong és könnyű építőlemezek. Rögzíthető tárgyak: Mindenfajta tárgy, melyek

Pelle Kft

Pelle Kft

Eger és környékén, de a Budapest- Miskolc - Nyíregyháza vonalon is vállaljuk Porotherm , Ytong vagy éppen vályog rendszerű családi házak, többlakásos házak szerkezet-, vagy kulcsrakész kivitelezését. Az utóbbi időszakunkra 2007-ig szinte kizárólag Ytong szerkezetű házak kivitelezése volt jellemző , melyet a www.xella.hu Ytong gyártói weblap felsőtárkányi referencia fotói is bizonyítanak.

Piramis Kft. - Balatonakali

Piramis Kft. - Balatonakali

Az építőiparban fellelhető teljes kínálattal megpróbáljuk vevőink igényét kielégíteni. Igény szerint mindennemű anyagot házhoz is szállítunk, valamint földmunkát, daruzást is bonyolítunk. Ytong falazóelemek, kozzávaló kész zsákos hőszigetelő falazóhabarcs értékesítése.

Proidea Ytong Info

Proidea Ytong Info

Az Ytong-Multipor ásványi hőszigetelő lap elsősorban a lefelé hűlő födémek, illetve lakások, házak belső oldali falhőszigetelésére ajánlott. Egyúttal a szálas vagy polisztirol hőszigetelések praktikus és környezetbarát alternatívája.

R.Nagy Tüzép

R.Nagy Tüzép

Az alaptól a tetőig minden szükséges Ytong építőanyag és kiegészítőik megtalálhatók a kínálatunkban. Az Ytong és más építőanyag forgalmazás mellett szaktanácsadással is segítjük az építkezni vágyókat, mint márkakereskedők. Igény szerinti gépi rakodást illetve házhozszállítást és daruzást biztosítunk.

Hirdetés
Silkashop

Silkashop

Miért érdemes az Silkashop-tól Silkát vásárolni? Mert az Silkashop üzemeltetője a Piramis Építőház Kft., több mint egy évtizede a Silka kiemelt márkakereskedője és mert itt működik az első és jelenleg egyetlen online Silka árajánlatkalkulátor, ahol célzottan a Te építési helyére szállítva kaphatsz ajánlatot.

Sowa Kft. - Budaörs

Sowa Kft. - Budaörs

Telephelyünkön az építőanyagok széles választéka megtalálható. A nagy árukészletnek köszönhetően azonnali kiszolgálással állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Ytong értékesítés kis és nagytételben egyaránt. A raktáron nem tartott áruk esetében is a megrendeléstől számított 1-2 napon belül biztosítjuk a termékek leszállítását.

Szerako Kft.

Szerako Kft.

A típustervek műszaki tervei megtekinthetők irodánkban, ahol díjmentesen állunk rendelkezésére minden Ytong Kész Házzal, vagy egyéb szakmai kérdéssel kapcsolatban. Várjuk jelentkezését, hogy a további részleteket személyesen is egyeztethessük. Addig is a kérjük, hogy megfelelő menüpontra kattintva tekintse meg az általunk tervezett épületeket.

Szerszámbirodalom

Szerszámbirodalom

Ytong csiszoló 200x400 mm. Ytong szerszámok az Ytong falazat összeállításához. A gyári szerszámok használatával tökéletesen illeszkedő felületeket képezhet igy az Ytong fal megfelelő minőségű lesz. Ytong csiszoló kedvező áron.

Szerszámvilág

Szerszámvilág

Magyarországon 1997 óta foglalkozunk szerszám kereskedelemmel, és hazánkon kívül Közép Európában Svájcban, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Romániában és Szerbiában vagyunk jelen. Cégcsoportunk prágai designirodájában 1999 óta tervezzük saját márkás termékeinket, amelyeket gondos minőségellenőrzésnek vetünk alá. Ilyen saját márkás termékeink az Extol Craft (kéziszerszámok, gépek), az Extol Premium (prémium kéziszerszámok, gépek), a Fortum (professzionális kéziszerszámok), ill. a Heron (professzionális áramfejlesztők, szivattyúk). Ytong szerszámok kereskedelme.

Téc Kft. - Szombathely

Téc Kft. - Szombathely

A TÉC Építőanyag Kereskedés működésének kezdete 2001. áprilisára nyúlik vissza. Az alapvető építőanyagok (Ytong falazóanyagok) számtalan válfaját tartjuk raktáron, megrendeléseiket, illetve a házhoz szállítást rövid időn belül teljesítjük. Alapvetően magánépítkezők igényeit próbáljuk kielégíteni, széles termékpalettával, légkondicionált bemutatótermünkben segítőkész munkatársak várják kérdéseit.

Téglacentrum Kft. - Pécs

Téglacentrum Kft. - Pécs

A Téglacentrum Kft. építőanyagok kereskedelmével foglalkozó pécsi székhelyű vállalkozás. Kezdetben csupán tégla, valamint cserép forgalmazásával foglalkoztak, de a szállítók között már akkor megtalálhatóak voltak az ezen a területen tevékenykedő legnagyobb vállalatok. Ez köszönhető volt annak, hogy az egyik tulajdonos a Téglacentrum alapítását megelőzően szintén építőanyagok kereskedelmével foglalkozott, és a korábban kialakított, jó szállítói kapcsolatot fenn tudta tartani a későbbiekben is. Az évek során a termékkínálat folyamatosan bővült. Telephelyünkön az Ytong teljes termékpalettája megtalálható.

Tető és Fal Bt.

Tető és Fal Bt.

Cégünk, a Tető és Fal Bt. építőanyag értékesítéssel foglalkozik. Fő tevékenységünk a tetőfedő anyag kereskedelem, falazó anyagok és szigetelési rendszerek forgalmazása. Forgalmunk nagy részét a Bramac, Tondach és Mediterrán termékek teszik ki. A vásárlóink 30 %-ban tetőfedők, bádogosok, ácsok, kivitelező cégek, társasház építők, 70 %-ban magánszemélyek, családi ház építők.Építkezőknek árajánlatot készítünk terv alapján a szükséges építőanyag mennyiségről. Szakmai segítségnyújtással, tanácsadással állunk az érdeklődők rendelkezésükre. Falazati aanyagok: Ytong, pincefalazó tégla, falazó blokk, kisméretű tégla, burkolótégla, válaszfal, Leier, Porotherm

Tuti menü