Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ytong linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: TH Profil - Ytong [4. oldal]
részletek »

ytong képes leírás: TH Profil - Ytong [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
TH Profil Kft. - Mosonmagyaróvár

TH Profil Kft. - Mosonmagyaróvár

TH Profil Kft. az építőanyagok teljes kínálatával.kivitelezőknek és egyéni vásárlókna. Készséggel állunk rendelkezésre minden meglévő és leendő vásárlóink részére folyamatos akciókkal kedvezményekkel. Forgalmazott termékeink: vakólanyagok, csemperagasztók, Estrichbeton, aljzatkiegyenlítő, kenhető szigetelés, flexibilis ragasztók, hő és hangszigetelő anyagok, gipszkarton rendszerek, profilok, kiegészítők fugázó és glettelő gipszek, párazáró és tetőfóliák, tetőkiegészítő anyagok,tetőzsindely, tetőcserepek, tetőablak, falazóanyagok, betonzsaluk, térburkolatok. Várjuk érdeklődését.

Tomm Kft.

Tomm Kft.

A budapesti székhelyű Tomm Kft. az építőanyagokat forgalmazó vállalkozás. A Tomm Kft, fő célkütűzései a vevők irányába: - magas színvonalú építőanyag forgalmazás, - képzett üzletkötőkkel, kultúrált körülmények között történő kiszolgálás, - egyre szélesebb körű szolgáltatások. A Tomm Kft. építőanyag kínálatában az Ytong kiemelt szerepet kap. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére az Ytong falazóanyagokkal kapcsolatos kérdéseire.

Tüzépdeb - Debrecen

Tüzépdeb - Debrecen

Az Ytong házak kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelelnek a szigorú hőtechnikai követelményeknek és energiatakarékosak is: az Ytong hőtároló és hőfokcsillapítási képessége egész évben egyenletes, kellemes hőmérsékletet biztosít a pincétől a padlásig, a kinti időjárási viszonyoktól függetlenül. A falak magas felületi hőmérséklettel rendelkeznek, így a nedvesség sem csapódik le páraként a falakon. Ytong építési rendszer használatával elkerülhető a penészesedés.

Velünk Kft.

Velünk Kft.

Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne. Mi, a Velünk Kft. minden gondolatunkkal és tettünkkel arra törekszünk, hogy az általunk nyújtható maximális segítséget nyújtsuk vevőinknek az építkezés teljes időtartama alatt. Egymás munkáját folyamatosan segítve dolgozunk. Mi, a Velünk Kft. 3 fő építészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.

Webtüzép

Webtüzép

Cégünk, az Etyeki Tüzép Kft. 2003-ban alakult. Fő tevékenysége az építőanyag nagy- és kiskereskedelem. Versenyképes árainknak és megbízható szállításunknak köszönhetően a környező településeken vezető szerepet vívtunk ki a magánépítkezők és a kivitelezők körében egyaránt. Webáruházunkban az Ytong termékei is megvásárolhatók.

Xella

Xella

A Xella központi hivatalos oldala. A Xella központi oldaláról elérhetők az egyes országok hivatalos márkaképviseletei. A Xella forgalmazza az Ytong márkanevet képviselő terméket amely napjaink egyik legkeresettebb építőanyaga.

Y-Ytong Kft. - Győr

Y-Ytong Kft. - Győr

Cégünk közel két évtizedes múlttal rendelkező győri építőipari vállalkozás, mely a mérnöki tevékenységen túl, minőségi építőanyagok kereskedelmével áll az Ön rendelkezésére. 1989 augusztusa óta foglalkozunk a márka-kereskedéssel, építőanyag kereskedelemmel. A Xella Magyarország Építőanyagipari Kft., illetve elődei magas színvonalú gyártmányait, az Ytong falazóelemeket, a Silka mészhomok téglát és az ásványi hőszigetelőlapokat az Ytong Multiport, továbbá ezek kiegészítő termékeit forgalmazzuk.

Ytong árlista

Ytong árlista

A legkeresettebb típusú Ytong tégla árak azonnal a viszonteladótól. Ytong falazóblokkok többféle méretben is. Ytong válaszfalelemek különböző vastagságokban. Ne feledje, hogy a legjobb kötést a gyári ragasztóval érheti el, ami elég vékony réteget képez ahhoz, hogy a fal szinte tökéletes síkban maradjon. Tekintse meg Ytong tégla árainkat és látogasson el Pilisvörösvári tüzépünkre.

Ytong áruház

Ytong áruház

Cégünk forgalmazza nemzetközi és hazai márkákat egyaránt, hogy a termékek széles választékát nyújthassuk vásárlóinknak az építkezés kezdetétől a legvégéig. Tagjai vagyunk az ÚjHázCentrum csoportnak. Ytong webáruházunk elsősorban az Ytong termékekre specializálódott.

Hirdetés
Ytong áruház szerszámok

Ytong áruház szerszámok

- Ytong fűrész, vídiabetétes a vékony Ytong válaszfalelemek megfelelő méretrevágásához. - Ytong horonyhúzó a vezetékhornyok elkészítéséhez az Ytong falszerkezetekben. - Ytong sarokvéső a nehezen hozzáférhető Ytong falak sarkainál és a vezérhornyok csatlakozásánál való használathoz.

Ytong Ausztria

Ytong Ausztria

Az Ytong oszták hivatalos oldala. A szomszédos Ausztria hivatalos márkakereskedői weboldala. Az Ytong Ausztiában is keresett és közkedvelt építőanyag. Az oldalon német nyelven megtalálhatók az Ytong, az Ytong Multipor és a Fermacell építőanyagok

Ytong Bosznia

Ytong Bosznia

Az Ytong boszniai hivatalos oldala. Az Ytong mint építőanyag Boszniában is megvásásrolható a helyi márkakereskedői hálózaton keresztül. Mivel Bosznia feltörekvő piac, igy sokan keresik az olyan könnyen használható építőanyagokat mint az Ytong.

Ytong Csehország

Ytong Csehország

Az Ytong csehországi hivatalos oldala. Az Ytong Csehországban is a helyi márkakereskedő hálózaton keresztül érhető el. Cseh nyelven olvasatunk hasznos információkat a Xella Csehországban forgalmazott építőanyagairól. amelyek az Ytong, az Ytong Multipor, a Silka, a Hebel és a Fermacell.

Ytong fal repedése

Ytong fal repedése

Ytong házak fotógyüjteménye. Építkezés előtt érdemes átnéznie milyen házak készültek Ytongból. Igy láthatja, hogy a lehetőségek szinte határtalanok. Ytong képcsarnok az Ytongból készült házak képeivel várja az érdeklődőket.

Ytong falazóelemek

Ytong falazóelemek

Otthont csomagban! Xella-Ytong készházrendszer. Bevezettük az ISO minőségtanúsítási rendszert és képviselete lettünk az Ytong készház rendszernek, amely biztosítja a kiváló és ellenőrzött minőséget, igazán versenyképes árakon. Az Otthont csomagban programunk a legújabb fejlesztésünk.

Ytong Home szerszámok

Ytong Home szerszámok

- Silka törőgép (kézi) Az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett célszerszám pontosabb kivitelezést biztosít, gyors megmunkálást tesz lehetővé. - Ytong falfúró 30 mm átmérőjű Az Ytong építési rendszerhez kifejlesztett célszerszám pontosabb kivitelezést biztosít, gyors megmunkálást tesz lehetővé és további Ytong szerszámok

Ytong Horvátország

Ytong Horvátország

Az Ytong horvátországi hivatalos oldala. A Xella Horvátországban az Ytong és a Fermacell építőanyagokat forgalmazza. A weboldalon keresztül elérhetjük a helyi márkakereskedő hálózatot és Horvát nyelven olvashatunk az Ytong falazóanyagokról.

Tuti menü