Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
ytong linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ytong - Ytongtégla [5. oldal]
részletek »

ytong képes leírás: Ytong - Ytongtégla [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 82 db
Ytong információ

Ytong információ

A pórusbetonok (Ytong) alkalmasak teherhordó és vázkitöltő falak, valamint válaszfalak építésére egyaránt. A könnyű megmunkálhatóság és igen jó alakíthatóság jellemző az Ytongra. Az Ytong falazórendszer gyors, tagolt takarékos építkezést tesznek lehetővé.

Ytong Koszovo

Ytong Koszovo

Az Ytong koszovoi hivatalos oldala. A Xella egyik legújabban megnyílt márkaképviselete Koszovóban található. A képviselet a Silka és az Ytong építőanyagokat kínálja a vevői részére. Az oldalon a helyi nyelven minden fontos adat és információ elérhető az Ytong téglával kapcsolatban.

Ytong Magyarország

Ytong Magyarország

Az Ytong magyarországi hivatalos oldala. Az Ytong a Xella International GmbH terméke. A Xella International GmbH a Silka, az Ytong és az Ytong multipor termékeit gyártja és forgalmazza többek között Magyarországon is. A termékek forgalmazását az országban található kereskedelmi hálózatán keresztül végzi.

Ytong prospektusok

Ytong prospektusok

Ytong prospektusok a Xella gyári oldalán, Termékismertetők, kivitelezési utasítások az Ytong falazatok elkészítéséhez. A prospektusokat letöltheti a gyári oldalról. Ytong termék katalógusok a legújabb változatban a gyártó oldaláról.

Ytong ragasztó

Ytong ragasztó

A Metalloglobusz webáruházban kapható Ytong ragasztó, amellyel az Ytong falazóelemek összeállíthatók. Fontos hogy az Ytonghoz a hozzá ajánlott ragasztó habarcsot használjuk, mert csak igy biztosított a téglák tökéletes illesztése és a megfelelő felület kialakítása.

Ytong referenciaházak

Ytong referenciaházak

Referenciaházak az Ytong gyári oldalán. Az Ytong referenciaházak több csoportosításban találhatók meg az oldalon: Családi házak. Társasházak, Középületek, Ipari épületek, Felújítások. Tekintse meg a széles Ytong referenciakínálatot. Az Ytong minden területen felhasználható.

Ytong Shop

Ytong Shop

Miért érdemes az Ytong Shop-tól Ytongot vásárolni? Mert az Ytong Shop üzemeltetője a Piramis Építőház Kft., több mint egy évtizede a Ytong kiemelt márkakereskedője. Mert itt működik az első online Ytong árajánlatkalkulátor, ahol célzottan a Te építési helyszínedre szállítva kaphatsz ajánlatot. Webáruházunkban könnyedén összeállíthatja az Önnek szükséges Ytong terméklistát, amelyet ezután leszállítunk az építkezés helyszínére.

Ytong szobrok

Ytong szobrok

Ytongból készült szobrok a kert díszítéséhez. Mint látható az Ytong nem csak falazáshoz, hanem kreativ elképzelések megvalósításához is kíváló alapanyag. Nem véletlenül, hiszen könnyen faragható és időtálló szobrok készíthetők belőle. Felülete festhető, igy bármilyen színű szobor készíthető ebből a remek alapanyagból.

Ytong szobrok Szegváron

Ytong szobrok Szegváron

Az Ytongól remek szobrok faraghatók és ezt hamar felfedezték a szobrászművészek is. Ytong téglából készítenek óriásszobrokat a szegvári alkotótáborban. A különleges művek mindössze egy hét alatt készülnek el, hiszen az alapanyag könnyen formálható.

Hirdetés
Ytong tanácsadó

Ytong tanácsadó

Aki a minőségre épít, az jól választ. Minőségi építőanyagokkal értékálló, igényes házat építhet. Mindezek eléréséhez az építőanyag és az alkalmazni kívánt építési rendszer kiválasz tásánál a következőkre figyeljen: Egy Ytong ház értéke nagy mértékben függ a beépített anyagtól. A minőségi építőanyag alkalamazása a legjobb garancia arra, hogy házának értéke az idő előrehaladtával növekedjék.

Ytong tégla

Ytong tégla

Az epitoanyagok.info is szorosan foglalkozik az Ytong tégla témakörével. Az általános Ytong bemutató mellett, rendszeresen közzéteszik az aktuális Ytong akciós árakat, igy könnyítve meg az építkezés alatt álló tulajdonosok keresési munkáját.

Ytong tégla információk

Ytong tégla információk

Ytong információk és termékismertetők. A pórusbetonok (Ytong) alkalmasak teherhordó és vázkitöltő falak, valamint válaszfalak építésére egyaránt. Természetesen ragasztókat is kínálunk a falazórendszer mellé. Pilisvörösvári telephelyünkön személyesen is megvásárolhatja termékeinket.

Ytonghome

Ytonghome

Az Ytonghome üzemeltetője a Bau-Styl Kft. a Xella Magyarország Építőanyagipari Kft. ajánlott márkakereskedője. Mennyiség függvényében ingyenes házhozszállítási lehetőség - kérjük érdeklődjön a részletekről. Egyedi kedvezmények érvényesítéséhez kérjen ajánlatot webáruházunk segítségével.

Ytongtégla ár

Ytongtégla ár

Ytong téglák teljes termékskáláját megtalálhatja nálunk. Ezzel a rendkívül praktikus építőanyaggal gyorsan és kevés hulladékkal építkezhet. Keressen fel bennünket bizalommal, ha Ytong téglából építi házát.

Tuti menü