Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ytong házak és tervezésük képes leírás - ytong.tlap.hu
részletek »

Ytong házak és tervezésük - ytong.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Ytong házak és tervezésük
Keresés
Találatok száma - 6 db
7ház

7ház

Az Ytong, vagy ahogy a népnyelv néha tréfásan nevezi, az 'ipszilon-tégla' a hagyományos házépítés egyik legnépszerűbb alapanyaga. Könnyű súlya és nagy méretéből adódóan a falazás gyorsan megy, így az építkezés ideje némileg csökken. Nagy előnye, hogy könnyen és precízen darabolható, pontosan illeszthető. Az Ytong falra vékonyabb vakolat is elegendő, és a csempe vakolás nélkül, közvetlenül a falra is felhelyezhető.

Pelle Kft

Pelle Kft

Eger és környékén, de a Budapest- Miskolc - Nyíregyháza vonalon is vállaljuk Porotherm , Ytong vagy éppen vályog rendszerű családi házak, többlakásos házak szerkezet-, vagy kulcsrakész kivitelezését. Az utóbbi időszakunkra 2007-ig szinte kizárólag Ytong szerkezetű házak kivitelezése volt jellemző , melyet a www.xella.hu Ytong gyártói weblap felsőtárkányi referencia fotói is bizonyítanak.

Szerako Kft.

Szerako Kft.

A típustervek műszaki tervei megtekinthetők irodánkban, ahol díjmentesen állunk rendelkezésére minden Ytong Kész Házzal, vagy egyéb szakmai kérdéssel kapcsolatban. Várjuk jelentkezését, hogy a további részleteket személyesen is egyeztethessük. Addig is a kérjük, hogy megfelelő menüpontra kattintva tekintse meg az általunk tervezett épületeket.

Ytong fal repedése

Ytong fal repedése

Ytong házak fotógyüjteménye. Építkezés előtt érdemes átnéznie milyen házak készültek Ytongból. Igy láthatja, hogy a lehetőségek szinte határtalanok. Ytong képcsarnok az Ytongból készült házak képeivel várja az érdeklődőket.

Ytong falazóelemek

Ytong falazóelemek

Otthont csomagban! Xella-Ytong készházrendszer. Bevezettük az ISO minőségtanúsítási rendszert és képviselete lettünk az Ytong készház rendszernek, amely biztosítja a kiváló és ellenőrzött minőséget, igazán versenyképes árakon. Az Otthont csomagban programunk a legújabb fejlesztésünk.

Ytong referenciaházak

Ytong referenciaházak

Referenciaházak az Ytong gyári oldalán. Az Ytong referenciaházak több csoportosításban találhatók meg az oldalon: Családi házak. Társasházak, Középületek, Ipari épületek, Felújítások. Tekintse meg a széles Ytong referenciakínálatot. Az Ytong minden területen felhasználható.

Tuti menü