Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ytong információk képes leírás - ytong.tlap.hu
részletek »

Ytong információk - ytong.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Ytong információk
Keresés
Találatok száma - 11 db
Építőanyagok Info

Építőanyagok Info

Az Építőanyag portált azért hoztuk létre, hogy az építkezéshez hozzákezdő, vagy a felújítás előtt álló építtetők minnél szélesebb betekintést kapjanak a forgalomban lévő, igen változatos építőanyagokról, illetve hogy bemutassunk minnél több építőanyag forgalmazót. A portált folyamatosan bővítjük új építőanyagokkal és új építőanyag kereskedőkkel. Ytong termékismeretetők, Ytong segédanyagok.

Éptár

Éptár

A Xella Baustoffe GmbH a Fels és az Ytong megvásárlását követően a Haniel Bau-Industrie GmbH egyik legnagyobb vállalata a német és európai építőanyag-piacon. Az új vállalatcsoport magában foglalja a pórusbeton üzletágat az Ytong és Hebel márkanevekkel, a Fermacel névvel ellátott szárazépítési rendszert, a Multipor szigetelési rendszert, egy mészhomok üzletágat az új Silka névvel, valamint az építési rendszerek üzletágát.

Proidea Ytong Info

Proidea Ytong Info

Az Ytong-Multipor ásványi hőszigetelő lap elsősorban a lefelé hűlő födémek, illetve lakások, házak belső oldali falhőszigetelésére ajánlott. Egyúttal a szálas vagy polisztirol hőszigetelések praktikus és környezetbarát alternatívája.

Ytong árlista

Ytong árlista

A legkeresettebb típusú Ytong tégla árak azonnal a viszonteladótól. Ytong falazóblokkok többféle méretben is. Ytong válaszfalelemek különböző vastagságokban. Ne feledje, hogy a legjobb kötést a gyári ragasztóval érheti el, ami elég vékony réteget képez ahhoz, hogy a fal szinte tökéletes síkban maradjon. Tekintse meg Ytong tégla árainkat és látogasson el Pilisvörösvári tüzépünkre.

Ytong információ

Ytong információ

A pórusbetonok (Ytong) alkalmasak teherhordó és vázkitöltő falak, valamint válaszfalak építésére egyaránt. A könnyű megmunkálhatóság és igen jó alakíthatóság jellemző az Ytongra. Az Ytong falazórendszer gyors, tagolt takarékos építkezést tesznek lehetővé.

Ytong prospektusok

Ytong prospektusok

Ytong prospektusok a Xella gyári oldalán, Termékismertetők, kivitelezési utasítások az Ytong falazatok elkészítéséhez. A prospektusokat letöltheti a gyári oldalról. Ytong termék katalógusok a legújabb változatban a gyártó oldaláról.

Ytong szobrok

Ytong szobrok

Ytongból készült szobrok a kert díszítéséhez. Mint látható az Ytong nem csak falazáshoz, hanem kreativ elképzelések megvalósításához is kíváló alapanyag. Nem véletlenül, hiszen könnyen faragható és időtálló szobrok készíthetők belőle. Felülete festhető, igy bármilyen színű szobor készíthető ebből a remek alapanyagból.

Ytong szobrok Szegváron

Ytong szobrok Szegváron

Az Ytongól remek szobrok faraghatók és ezt hamar felfedezték a szobrászművészek is. Ytong téglából készítenek óriásszobrokat a szegvári alkotótáborban. A különleges művek mindössze egy hét alatt készülnek el, hiszen az alapanyag könnyen formálható.

Ytong tanácsadó

Ytong tanácsadó

Aki a minőségre épít, az jól választ. Minőségi építőanyagokkal értékálló, igényes házat építhet. Mindezek eléréséhez az építőanyag és az alkalmazni kívánt építési rendszer kiválasz tásánál a következőkre figyeljen: Egy Ytong ház értéke nagy mértékben függ a beépített anyagtól. A minőségi építőanyag alkalamazása a legjobb garancia arra, hogy házának értéke az idő előrehaladtával növekedjék.

Hirdetés
Ytong tégla

Ytong tégla

Az epitoanyagok.info is szorosan foglalkozik az Ytong tégla témakörével. Az általános Ytong bemutató mellett, rendszeresen közzéteszik az aktuális Ytong akciós árakat, igy könnyítve meg az építkezés alatt álló tulajdonosok keresési munkáját.

Ytong tégla információk

Ytong tégla információk

Ytong információk és termékismertetők. A pórusbetonok (Ytong) alkalmasak teherhordó és vázkitöltő falak, valamint válaszfalak építésére egyaránt. Természetesen ragasztókat is kínálunk a falazórendszer mellé. Pilisvörösvári telephelyünkön személyesen is megvásárolhatja termékeinket.

Tuti menü