Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ytong kereskedők - Budapest képes leírás - ytong.tlap.hu
részletek »

Ytong kereskedők - Budapest - ytong.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Ytong kereskedők - Budapest
Keresés
Találatok száma - 11 db
B.B. Ház

B.B. Ház

Az Ytong ma már nemcsak falazóelem, hanem komplett, magas minőségű építési rendszer, melyet az ipari épületekhez használt fal-, födém- és tetőpallók egészítenek ki. az Ytong -ból kiváló hőszigetelésű, korszerű és gazdaságos épületek tervezhetők és építhetők. Az építési rendszer elemeinek gyártási folyamata megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak.

Brick-Ker Bt.

Brick-Ker Bt.

A Brick-Ker Bt. építőanyag kereskedés területén több mint 15 éve van jelen a magyar építőanyag kereskedelem és szállító piacon. Főleg Budapesten és környékén, de az ország bármely területére biztosítjuk az anyagellátást az építőanyag kereskedelmet.Porotherm, Ytong, VB gerendák, szigetelő anyagok, tetőtéri ablakok, cserepek, vakolatok illetve egyéb termékek forgalmazásával foglalkozunk.

Cédrus 93 Kft.

Cédrus 93 Kft.

Telepünkön megtalálható az építőipart kiszolgáló teljes áruválaszték, a nehéz építőanyagokon kívül a szigeteléstechnika anyagai, a tetőfedő anyagok, vakolatok, nyílászárók és burkolóanyagok. Termékeinkre igény szerint anyagszükséglet számítással adjuk ajánlatainkat. Így vevőink optimalizálhatják költségeiket is.

Csepeli tüzép

Csepeli tüzép

Ytong falazóanyagok széles skáláját kínálja a Csepeli Tüzép. Ytong falazóblokkok Ytong előfalazóblokkok, és Ytong válaszfalak több méretben kaphatók nálunk. A Csepeli Tüzép fő tevékenysége az építőanyag kis és nagykereskedelem. Egyedi ajánlataink, kedvező áraink, valamint színvonalas szolgáltatásaink folyamatos bővítése mellett, szaktanácsadással segítjük az otthonukat építőket, várjuk Tüzép telepünkön

Éberhardt Ház

Éberhardt Ház

Az Éberhardt Ház Építőanyag Kereskedő Kft 1993-ban kezdete meg működését a Balatoni út mellett. A több száz kivitelezővel és kőművessel kialakult jó üzleti kapcsolat azt eredményezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedésének egyike vagyunk. Munkánkat a gyártók is elismerik, így büszkék lehetünk az 'Arany, és a Gyémánt tégla díjra', a 'Terranova legjobb kereskedője', illetve sok gyártó 'Kiemelt kereskedője' címre. Ytong termékek kis és nagykereskedelme.

ÉpítőanyagNet

ÉpítőanyagNet

A vállalkozás fő tevékenysége építőanyag kis- és nagykereskedés. Tevékenységünk folyamatos fejlesztése és az évek során kialakult kapcsolati tőkénknek köszönhetően partnereinknek versenyképes árakat tudunk biztosítani. A teljes körű szolgáltatást igénylő vevőink igényeit saját járműveinkkel történő kiszállítással tudjuk kielégíteni. Tüzép telepünkön természetesen megtalálhatók és megvásárolhatók az Ytong falazóanyagok is, sok más termékkel egyetemben.

Gyarépker

Gyarépker

A Gyarépker Kft 2003-ban alakult, de családi vállalkozásunk évtizedek óta foglalkozik építőanyag kereskedelemmel, szállítással. Saját gépjárműparkunk lévén a szállítást az igényeknek és az építkezés helyszínének megfelelő nagyságú billenős, önrakodó, vagy platós teherautóval végezzük.Ytong téglák értékesítése raktárról.

KI-Építőanyag

KI-Építőanyag

Hogyan állítják elő az Ytong-ot? A homokot finomra őrlik, és más nyersanyagokkal - mésszel, cementtel, vízzel és egy kevés alumíniumpasztával (újrahasznosított termék) - elvegyítik. Az újrahasznosított nyersanyagok visszakerülnek az Ytong termelési körforgásába. Az alumínium hajtóanyagként szolgál: mint hidrogéngáz által apró, egyenletes buborékok keletkeznek az Ytong masszában.

Malaky Tüzép

Malaky Tüzép

A cégünk elôdjét az 50-es évek elején id. Malaky Mihály alapította, melyet 1971-ben ifjabb Malaky Mihály vett át és mint építôipari vállalkozást üzemeltette. A nehézépítô anyagok forgalmazásához jól felszerelt járműparkkal rendelkezünk, melynek bázisát a Scania gyártól beszerzett pótos szerelvények biztosítják. Tüzépünkön az Ytong termékek széles skálája megvásárolható.

Hirdetés
Tető és Fal Bt.

Tető és Fal Bt.

Cégünk, a Tető és Fal Bt. építőanyag értékesítéssel foglalkozik. Fő tevékenységünk a tetőfedő anyag kereskedelem, falazó anyagok és szigetelési rendszerek forgalmazása. Forgalmunk nagy részét a Bramac, Tondach és Mediterrán termékek teszik ki. A vásárlóink 30 %-ban tetőfedők, bádogosok, ácsok, kivitelező cégek, társasház építők, 70 %-ban magánszemélyek, családi ház építők.Építkezőknek árajánlatot készítünk terv alapján a szükséges építőanyag mennyiségről. Szakmai segítségnyújtással, tanácsadással állunk az érdeklődők rendelkezésükre. Falazati aanyagok: Ytong, pincefalazó tégla, falazó blokk, kisméretű tégla, burkolótégla, válaszfal, Leier, Porotherm

Tomm Kft.

Tomm Kft.

A budapesti székhelyű Tomm Kft. az építőanyagokat forgalmazó vállalkozás. A Tomm Kft, fő célkütűzései a vevők irányába: - magas színvonalú építőanyag forgalmazás, - képzett üzletkötőkkel, kultúrált körülmények között történő kiszolgálás, - egyre szélesebb körű szolgáltatások. A Tomm Kft. építőanyag kínálatában az Ytong kiemelt szerepet kap. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakképzett kollégáink állnak rendelkezésére az Ytong falazóanyagokkal kapcsolatos kérdéseire.

Tuti menü