Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ytong kereskedők - Pest megye képes leírás - ytong.tlap.hu
részletek »

Ytong kereskedők - Pest megye - ytong.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Ytong kereskedők - Pest megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Dalostüzép - Piliscsaba

Dalostüzép - Piliscsaba

Lakása felújításakor, új háza építésekor takarítson meg időt és pénzt. Vásároljon minden építőanyagot egy helyen Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedésében! Ytong szakkereskedés. Felkészült szakembereink 1980 óta gyors és pontos kiszolgálással, az ország bármely pontjára történő kiszállítással szolgálják ki az építkezőket és a kivitelező szakembereket egyaránt.

Etyeki tüzép - Etyek

Etyeki tüzép - Etyek

Az Etyeki Tüzép Kft. Ytong szakkereskedőként igyekszik folyamatosan a lehető legelőnyösebb Ytong árakkal állni vásárlói rendelkezésére. Az Ytong termékeket közvetlenül a gyárból szállítjuk az építkezés helyszínére és (12 raklap feletti mennyiség esetén) Budapest 30 km-es körzetén belül szállítási díjat sem számítunk fel. Silka termékeket szállítása 20 raklap feletti mennyiség esetén Etyek 30 km-es körzetén belül díjtalan. Az Ytong építőelemek a kiváló hőszigetelő tulajdonságon túl optimális nyomószilárdsággal rendelkeznek, mely lehetővé teszi vékonyabb falszerkezetek alkalmazását, hiszen így is elérhető az elvárt hőszigetelő-képesség.

Hofstadter - Ytong

Hofstadter - Ytong

A. Építőanyag Áruháza a 2. sz. főút mentén található, Pest felőli végén, jól megközelíthetően, nagy parkolóval. Választékunkat építőanyag webáruházunkban részletesen megnézheti, még mielőtt döntene bármiről is. Ytong kereskedelem, falazóblokkok és Ytong válaszfaltéglák.

Hofstadter Kft. - Pilisvörösvár

Hofstadter Kft. - Pilisvörösvár

A Hofstadter Tüzép központi telephelye Pilisvörösváron található. Tüzépünkön Ytong falazóelemek széles választékban kaphatók. A Hofstadter Építőanyag Centrum folyamatosan akciós áron kínálja az Ytong falazóelemeket: Ytong falazóblokkok, Ytong válaszfalelemek, Ytong födémelemek. Pilisvörösvári központunkban várjuk a kedves vevőinket, ahol szakembereink részletes tájékoztatást adnak az Ytong falazó rendszerekről, elkészítik a szükséges építőanyag kalkulációt. Ytong falazóelemek vásárlása országos kiszállítással.

Sowa Kft. - Budaörs

Sowa Kft. - Budaörs

Telephelyünkön az építőanyagok széles választéka megtalálható. A nagy árukészletnek köszönhetően azonnali kiszolgálással állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Ytong értékesítés kis és nagytételben egyaránt. A raktáron nem tartott áruk esetében is a megrendeléstől számított 1-2 napon belül biztosítjuk a termékek leszállítását.

Ytongtégla ár

Ytongtégla ár

Ytong téglák teljes termékskáláját megtalálhatja nálunk. Ezzel a rendkívül praktikus építőanyaggal gyorsan és kevés hulladékkal építkezhet. Keressen fel bennünket bizalommal, ha Ytong téglából építi házát.

Tuti menü