Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ytong kereskedők - Vidék képes leírás - ytong.tlap.hu
részletek »

Ytong kereskedők - Vidék - ytong.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Ytong kereskedők - Vidék
Keresés
Találatok száma - 12 db
Csekényi Tüzép

Csekényi Tüzép

A Csekényi építőanyag kereskedés kedvező árú építőanyagokat (mint pl az Ytong) kínál. Többféle szállítási módot biztosítunk.Oldalunkon a gyártó által megengedett hirdetési árak szerepelnek. Ytong válaszfal elemek és Ytong falazóblokkok a gyári ár alatt!

Kelépker Kft. - Tatabánya

Kelépker Kft. - Tatabánya

A Kelépker Kft. profilja, mint tüzép; építőelemek kereskedelme és szállítása az ország egész területén. Nálunk mindent megtalál, amire a házépítésnél szüksége lehet! Ytong téglák értékesítése. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink kedvező áron, jó minőségű termékeket vásároljanak kivitelezéseikhez. Vásárlóinknak legmagasabb képzésben jártas kollégáink segítenek a választásban.

Ker-Fu 2000 Kft. - Berettyóújfalu

Ker-Fu 2000 Kft. - Berettyóújfalu

A Ker-Fu 2000 Kft. Tevékenységünk 1991-ben indult és az évek során, figyelembe véve a piaci elvárásokat egyre szélesedő építőanyag termékkínálattal várja kedves Vevőit. Ytong értékesítés. Telepünkön megtalálható az építőipart kiszolgáló teljes áruválaszték a nehéz építőanyagoktól a szigetelőkön, vakolatokon és tetőfedő anyagokon át a legújabb és a legkorszerűbb termékekig.

Marusa Kft. - Sükösd

Marusa Kft. - Sükösd

Sükösdön, közvetlenül az 51. sz. főút mentén minőségi építőanyagok gazdag választékával, jelentős raktárkészlettel, kedvező árakkal várjuk a kedves építkezőket, érdeklődőket, valamint nagykereskedelmi partnereket. Telephelyünkön megvásárolhatók az Ytong falazóanyagok.

Piramis Kft. - Balatonakali

Piramis Kft. - Balatonakali

Az építőiparban fellelhető teljes kínálattal megpróbáljuk vevőink igényét kielégíteni. Igény szerint mindennemű anyagot házhoz is szállítunk, valamint földmunkát, daruzást is bonyolítunk. Ytong falazóelemek, kozzávaló kész zsákos hőszigetelő falazóhabarcs értékesítése.

R.Nagy Tüzép

R.Nagy Tüzép

Az alaptól a tetőig minden szükséges Ytong építőanyag és kiegészítőik megtalálhatók a kínálatunkban. Az Ytong és más építőanyag forgalmazás mellett szaktanácsadással is segítjük az építkezni vágyókat, mint márkakereskedők. Igény szerinti gépi rakodást illetve házhozszállítást és daruzást biztosítunk.

Téc Kft. - Szombathely

Téc Kft. - Szombathely

A TÉC Építőanyag Kereskedés működésének kezdete 2001. áprilisára nyúlik vissza. Az alapvető építőanyagok (Ytong falazóanyagok) számtalan válfaját tartjuk raktáron, megrendeléseiket, illetve a házhoz szállítást rövid időn belül teljesítjük. Alapvetően magánépítkezők igényeit próbáljuk kielégíteni, széles termékpalettával, légkondicionált bemutatótermünkben segítőkész munkatársak várják kérdéseit.

Téglacentrum Kft. - Pécs

Téglacentrum Kft. - Pécs

A Téglacentrum Kft. építőanyagok kereskedelmével foglalkozó pécsi székhelyű vállalkozás. Kezdetben csupán tégla, valamint cserép forgalmazásával foglalkoztak, de a szállítók között már akkor megtalálhatóak voltak az ezen a területen tevékenykedő legnagyobb vállalatok. Ez köszönhető volt annak, hogy az egyik tulajdonos a Téglacentrum alapítását megelőzően szintén építőanyagok kereskedelmével foglalkozott, és a korábban kialakított, jó szállítói kapcsolatot fenn tudta tartani a későbbiekben is. Az évek során a termékkínálat folyamatosan bővült. Telephelyünkön az Ytong teljes termékpalettája megtalálható.

TH Profil Kft. - Mosonmagyaróvár

TH Profil Kft. - Mosonmagyaróvár

TH Profil Kft. az építőanyagok teljes kínálatával.kivitelezőknek és egyéni vásárlókna. Készséggel állunk rendelkezésre minden meglévő és leendő vásárlóink részére folyamatos akciókkal kedvezményekkel. Forgalmazott termékeink: vakólanyagok, csemperagasztók, Estrichbeton, aljzatkiegyenlítő, kenhető szigetelés, flexibilis ragasztók, hő és hangszigetelő anyagok, gipszkarton rendszerek, profilok, kiegészítők fugázó és glettelő gipszek, párazáró és tetőfóliák, tetőkiegészítő anyagok,tetőzsindely, tetőcserepek, tetőablak, falazóanyagok, betonzsaluk, térburkolatok. Várjuk érdeklődését.

Hirdetés
Tüzépdeb - Debrecen

Tüzépdeb - Debrecen

Az Ytong házak kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelelnek a szigorú hőtechnikai követelményeknek és energiatakarékosak is: az Ytong hőtároló és hőfokcsillapítási képessége egész évben egyenletes, kellemes hőmérsékletet biztosít a pincétől a padlásig, a kinti időjárási viszonyoktól függetlenül. A falak magas felületi hőmérséklettel rendelkeznek, így a nedvesség sem csapódik le páraként a falakon. Ytong építési rendszer használatával elkerülhető a penészesedés.

Velünk Kft.

Velünk Kft.

Mi, a Velünk Kft. azon dolgozunk,hogy partnereink és az általunk kiszolgált vásárlóink korszerű termékeink és magas színvonalú szolgáltatásaink felhasználásával olyan épületet hozhassanak létre, amit megálmodtak és egészségesen élhessenek benne. Mi, a Velünk Kft. minden gondolatunkkal és tettünkkel arra törekszünk, hogy az általunk nyújtható maximális segítséget nyújtsuk vevőinknek az építkezés teljes időtartama alatt. Egymás munkáját folyamatosan segítve dolgozunk. Mi, a Velünk Kft. 3 fő építészmérnök, 1 fő építésztechnikus és 1 fő felsőfokú külkereskedelmi és áruforgalmi ügyintéző munkatárssal várjuk a hozzánk betérő érdeklődőket, építkezőket. Folyamatosan felkutatjuk az új műszaki fejlesztésű építőanyagokat és szakmai képzéseken veszünk részt.

Y-Ytong Kft. - Győr

Y-Ytong Kft. - Győr

Cégünk közel két évtizedes múlttal rendelkező győri építőipari vállalkozás, mely a mérnöki tevékenységen túl, minőségi építőanyagok kereskedelmével áll az Ön rendelkezésére. 1989 augusztusa óta foglalkozunk a márka-kereskedéssel, építőanyag kereskedelemmel. A Xella Magyarország Építőanyagipari Kft., illetve elődei magas színvonalú gyártmányait, az Ytong falazóelemeket, a Silka mészhomok téglát és az ásványi hőszigetelőlapokat az Ytong Multiport, továbbá ezek kiegészítő termékeit forgalmazzuk.

Tuti menü