Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ytong segédanyagok képes leírás - ytong.tlap.hu
részletek »

Ytong segédanyagok - ytong.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ytong.tlap.hu » Ytong segédanyagok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fischer Dübel

Fischer Dübel

Ytong dübelek széles választékban. 6x45 univerzális bau dübel. Univerzális nylon dübel. Alkalmazható: üreges fal szerkezet, Ytong tégla. Anyaga: poliamid 6 (Nylon). Csavarátmérő 4 mm, csavarhossz szükség szerint minimum 50 mm + a felfogandó tárgy vastagsága. Ytonghoz ideális dübel.

Gázbeton dübel

Gázbeton dübel

Kiváló minőségű műanyag dübel Ytong falakhoz. Alkalmazás : kábelcsatornák,csőbilincsek stb. szerelése 10 mm furatot kell fúrni a gázbetonba ( pórusbeton,Ytong ) A dűbelt a behajtóval a furatba kell tekerni. Egyszerű, gyors szerelés ! Minden kartonban van egy behajtószerszám! Alkalmazható - 40 C - tól + 70 C - ig.

Kolmer dübel

Kolmer dübel

SX dűbel, SX-L hosszított változatban; 4-10mm fa és forgácscsavarokhoz. Közvetlen és átmenőszereléshez is alkalmas. A négyirányú terpesztőzóna minden építőanyaghoz illeszkedik. Öregedés hő- és korrózióálló. kémiai anyagokkal szemben is ellenálló. Hang és rezgéscsillapító. Alkalmazhatóság: Minden anyaghoz betonhoz falazatokhoz sejtbe tonhoz (Ytong) és üreges téglákhoz alkalmas.

Olima barkácsáruház

Olima barkácsáruház

Fischer dübel S 14 R 135. A fischer dübel S Klasszikus dübel. A legtöbbet alkalmatott nylondübel! Alkalmazható építőanyagok fajtája: Összes beton és falazóanyag, üreges téglák, Ytong és könnyű építőlemezek. Rögzíthető tárgyak: Mindenfajta tárgy, melyek

Ytong ragasztó

Ytong ragasztó

A Metalloglobusz webáruházban kapható Ytong ragasztó, amellyel az Ytong falazóelemek összeállíthatók. Fontos hogy az Ytonghoz a hozzá ajánlott ragasztó habarcsot használjuk, mert csak igy biztosított a téglák tökéletes illesztése és a megfelelő felület kialakítása.

Tuti menü